Tennisles

Feestelijke afsluiting jeugd tennis: medailles, patat en plezier!

De laatste training voor de jeugd van 8 tot en met 11 jaar vond plaats op woensdag 28 juni. Gedurende de afgelopen weken hebben de kinderen intensief getraind op hun forehand, backhand en opslag. Tijdens deze laatste training kregen ze de kans om te laten zien wat ze in de afgelopen weken hebben geleerd. Het was een leuke en uitdagende training, bestaande uit verschillende wedstrijdjes.

Als beloning voor hun inzet, enthousiasme en vooruitgang ontvingen alle kinderen na afloop van de training een prestatiemedaille. Om het succes te vieren, werden de kinderen verwend met een heerlijk bord patat en limonade.

Op 6 september staat onze trainer, Marco Gerritsma, klaar om de trainingen te hervatten. We kijken ernaar uit om de jeugdspelers te verwelkomen. Na de vakantie organiseren we naast de trainingen ook onderlinge wedstrijden en toernooien voor de kinderen.

Even voorstellen

Mijn naam is Marco Gerritsma en ik ben 61 jaar oud. Ik begon mijn tenniscarrière bij ATV de Hertenkamp in Assen en speelde fanatiek tot mijn veertiende. Daarna stopte ik en heb ik op hoog niveau gehockeyd. Ongeveer zeven jaar geleden heb ik het tennis weer opgepakt. Ik vond het zo leuk dat ik besloot om ook tennistraining te gaan geven. In 2020 heb ik daarom de opleiding tot tennisleraar gevolgd aan het CIOS in Heerenveen. Na mijn opleiding heb ik een jaar lang tennistraining gegeven voor Tennisschool Smashing in Groningen. In 2022 ben ik lid geworden van GKTC, een fantastische club met een geweldige sfeer en aardige mensen. Sinds juni van dit jaar geef ik met veel plezier tennistraining bij GKTC. Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal weer te zien op de tennisbaan!

Met sportieve groet,

Marco Gerritsma